Urząd miasta poszukuje pracownika. Na jakie stanowisko?

Urząd miasta poszukuje pracownika. Na jakie stanowisko? - Zdjęcie główne

Wydarzenia Magistrat w Bełchatowie ogłosił nabór na wolne stanowisko urzędnicze. Kto może starać się o pracę?

Urząd miasta w Bełchatowie ogłosił nabór na stanowisko podinspektora/inspektora ds. budżetu. Kandydaci powinni posiadać wykształcenie wyższe, kierunek: finanse, rachunkowość, ekonomia, administracja, zarządzanie, prawo. W przypadku inspektora wymagany jest 3-letni staż pracy na stanowisku związanym z budżetem jednostki samorządu terytorialnego lub jego kontrolą. Osoba, startująca w konkursie na to stanowisko, nie może być prawomocnie skazana.

Wymagania dodatkowe to: w przypadku inspektora m.in. 3 lata pracy w służbach finansowych jednostek samorządu terytorialnego, a także umiejętność stosowania i znajomość przepisów ustaw m.in. o finansach publicznych, rachunkowości czy o samorządzie gminnym.

Osoby zainteresowane pracą w urzędzie aplikować mogą do 9 lutego.